onsdag 15. juli 2009

I morra skal jeg hjem:-)

Nå har jeg og familien min vært i Alanya i 2 uker og 2 dag her i Istanbul:-) Vi har blitt fine og brune på stranden og ved bassenget:-) Det har hvert gøy:-) Vi har gått rundt å besøkt litt av hvert i Istanbul:-) Som: -Den blå moske har vi hvert utenfor -Palaset til sultanen av det ottomanske riket -En kirke som ble tatt og omgjort til en moske >:( Så nå har vi sett nok til å reise hjem. Det er både dumt og fint, for jeg har savnet vennene mine så veldig! Spesielt beste venninen min Therese:-) Jeg fikk en utfordningen av Nostalgia! Frire ting jeg gjorde i går: -Reiste fra Alanya til Istanbul med fly -Besøkte Den Blå Moske værtfall ute der -Var nede i en sisterne fra 500 e.Kr. -Var i en kirke som ble tatt og omgjort til en moske >:( Fire ting på min gjøre liste: -Reise hjem til Norge i morra -Strikke sokker -Hjelpe bestemoren min med julemessa i Filadelfia (kansje) -Ha det kjempe gøy på leir senere i sommer Fire tilfeldige og rare fakta om meg: -Har fortsatt med meg kosebamsen min overalt på reiser nesten, værtfall på fly -Elsker smør når jeg var liten spiste jeg det uten noe annet til -Har hvert i 13 land og er 11 år -Samler på biletter fra overalt f.eks tog biletter, fly biletter, museums biletter osv. Jeg gir utfordringen videre til: Alle som vil ta den imot! Det er bare gøy å kjenne hverandre bedre!:-D Så det er opp til deg om du vil eller ikke;-) HA EN KJEMPE KJEMPE KJEMPE KJEMPE KJEMPE FIN KVELD/DAG + SOMMERFERIE!

3 kommentarer:

 1. Gleder meg veldig til å se deg igjen. Velkommen hjem til Norge!

  Hilsen bestemor.

  SvarSlett
 2. Så fint at du har hatt en flott ferie! God tur hjem igjen :)

  SvarSlett
 3. Heisann! Så fint du har det!! Jeg skal faktisk til Alanya nå på søndag:)) Dumt vi ikke var der sammtidig, for hvem vet, kanskje vi hadde møttes;-) Jaja! Jeg vil gjerne være med på din "gjøreliste":)) Håper du syntes det er greit! God tur hjem igjen! Klem, Hanna

  SvarSlett

Jeg blir veldig veldig glad hvis du legger igjen en komentar:-)
Hvis komentaren ikke kommer opp etter at du har trykket "publiser" så er det fordi at innlegget er mer en 1 dag gammel å da må jeg se den først også kommer den ut, det hjelper ikke trykke "publiser" mange ganger ;-)

Relaterte Innlegg med Thumbnails