mandag 14. september 2009

Tre dager blir tre nye bånd knyttet

I helgen var jeg oppe på hytta til farfar og søsknene hans vi hadde en liten "dugnad" der:) Det var koselig og gøy:) Mens vi var der oppe fikk jeg gjort ferdig to smykker og et armbånd!
Her kan du se de litt mer, det ene er lilla og med hvite perler og det andre er hampe tråd med turkise perler og armbåndet er hvit med brune og med hvite prikker. Armbåndet ga jeg til mamma når vi kom hjem siden hun ikke var med og de to andre smykkene beholder jeg selv;)

5 kommentarer:

 1. Så flink du er Frida.
  Veldig fine armbånd, tenker mamma ble skikkelig glad.
  Vist du sender meg adressen din så skal jeg sende noen perler og slikt som du kan lage
  smykker av.
  Min mail adresse er. laila.gundersen@broadpark.no
  Klem til deg

  SvarSlett
 2. Hei Frida. Nydelige smykker søte deg;)) Du er så superflink du!! Gleder meg til å se masse nytt fra deg:O) Du er så flink! Disse smykkene var så lekre! Ha en flott uke.
  Mange gode klemmer
  -Hanna

  SvarSlett
 3. Hei igjen! Har 2 små overaskelser til deg på min blogg.. Ta en titt;)

  SvarSlett
 4. Hei hei. Nydelige smykker. Så flink du er!
  Ha ei fin helg.
  Klæm Susanne

  SvarSlett
 5. Veldig koselig blogg du har, Frida! Og så mye fint som du lager. :) Er imponert over de flotte makremearbeidene dine. :) Jeg fant deg via moren din sin blogg. Fint å se at du er kristen, det er jeg også.

  SvarSlett

Jeg blir veldig veldig glad hvis du legger igjen en komentar:-)
Hvis komentaren ikke kommer opp etter at du har trykket "publiser" så er det fordi at innlegget er mer en 1 dag gammel å da må jeg se den først også kommer den ut, det hjelper ikke trykke "publiser" mange ganger ;-)

Relaterte Innlegg med Thumbnails