onsdag 25. november 2009

Julens Give Away!

Her er en give away hos meg! Denne gangen trekker jeg ut en liten pung :) Selvfølgelig selv laget:) Man kaller denne typen pung for en sirkelpung fordi man først tegner monsteret i sirkler:) Jeg har fått oppskriften fra Timotei :) Du kan se hvordan man lager den på denne linken her. Du kan også være med hvis du ikke har blogg bare skriv en komentar og send meg en mail med hvor du bor hvis du vinner:) Denne give awayens regler er som de fleste andre: Komentar = 1 lodd Komentar+link til siden din med bilde (det som det står tekst på) = 2 lodd Komentar+link med bilde (det som det står tekst på)+følger = 3 lodd Komentar+følger = 2 lodd :) Husk og si hvor mange lodd du skal ha:) Jeg har trekningen 23. desember :) Lykke til

16 kommentarer:

 1. Hei Frida!
  Nå kan du tro jeg ble imponert!!! Du har laget en helt aldeles nydelig pung, sååå fint sydd! Jeg synes du er kjempeflink. Og så er det jo veldig artig at du ville sy etter mønsteret mitt da :)
  Ønsker deg masse lykke til videre ved symaskina. Jeg stikker innom en annen gang også jeg :)

  SvarSlett
 2. Hei Frida!
  Kjempe fin pung! Kjempe kult mønster alså ;) Jeg vil gjerne prøve å vinne den, som sikkert andre også vil ;) Jeg tar ett lodd jeg. Dette blir spennende ;) Klem fra Th <333

  SvarSlett
 3. Hei Frida!
  Du er saa flink, pungen er virkelig kjempeflott! Vil gjerne vaere med i trekningen selvom jeg ikke har egen blog, 1 lodd til meg.
  Klem fra bestemor.

  SvarSlett
 4. Hei Frida
  Så vakker pung du har laget. Jeg liker rødt og hvitt sammen så jeg vil gjerne vinne den. Jeg er følger av bloggen din fra før, så det blir 2 lodd på meg.

  SvarSlett
 5. Den pungen var utrolig vakker, Frida!! Vil gjerne vinne den, så tar 2 lodd. Håper jeg vinner den nydelige pungen:D

  SvarSlett
 6. Hei Frida.
  Så koselig at du vil være med . Du verden så flink du er. Så her vil jeg gjerne væRE med .
  Jeg linker nå.
  Klem

  SvarSlett
 7. HeiFrida!
  En sånn pung ønsker jeg meg virkelig.Kan ikke sy selv.Jeg er blitt din følger og linker til min side.Velkommen innom til meg.Jeg tar 3 lodd.
  God tirsdag til deg

  SvarSlett
 8. Nydelig sirkelpung. Ønsker å være med i din give away - 2 lodder på meg. Linker i bloggen min. Ønsker deg en fin adventstid :-)

  SvarSlett
 9. Hej Frida!
  Det är första gången jag är här inne på din blogg. Så fin den är!
  Vilken söt börs du lottar ut. Så duktig du är som har gjort den själv.Vilken härlig förmåga du har!Jag är gärna med och tävlar om den, och länkar förstås med bilden på min blogg (höger sida, längre ner, har jag alla tävlingar samlade.Det blir 2 lotter väl? Och så är du frimodig-gillar din award "I´m a child of God".Jag med!:-)))
  Ha en riktigt fin fortsättning på adventstiden!
  Allt gott till dig & blessings!/Kramar Karin

  SvarSlett
 10. Nydelig pung! Jeg er veldig glad i håndarbeidsposen jeg har vunnet hos deg, og bruker den mye. Har vel kanskje ikke vinnerlykke to ganger, men tar 3 lodd. Har linket.
  Ønsker deg en koselig førjulstid! Jeg har forresten julekalender på bloggen min med nye håndarbeidstips hver dag. Kanskje finner du noen gaveforslag som du rekker å lage. Klem fra Heidi :)

  SvarSlett
 11. Er storimpomert over hvor flink du er. Måtte dobbelsjekke om jeg hadde lest rett da jeg så alderen din.
  Sirkelpungen du hadde sydd er nydelig. Er gjerne med på trekningen.
  Tror nesten jeg må prøve å sy en slik selv.
  Ha ei riktig trivelig jul!!!

  SvarSlett
 12. Hei. Har du virkelig laget denne fine sirkelpungen selv? Da vil jeg si at du er flink altså. Den er superfin, og jeg vil gjerne vinne den. Jeg tar 3 lodd...Tvi-Tvi!
  Klem Ann<3

  SvarSlett
 13. Hallo i luken!
  Så flink du er med bloggen og hendene dine. Klart jeg vil være med i trekning av et slikt flott produkt. Jeg er allerede følger, har nå en kommentar til deg og har laget en link på bloggen min. Lykke til videre.

  SvarSlett
 14. Jeg vil gerne deltage med 3 lodder :-)

  SvarSlett
 15. Jeg er virkelig imponert! Nydelig sminkepung i fine fargen. Håper jeg er den heldige vinner;-) Har lagt deg til slik at jeg kan følge bloggen din, så det blir vel 2 lodd på meg det. Lykke til videre!

  SvarSlett
 16. Håber jeg kan vinde din fantstiske sirkelpung :-)
  Jeg vil gerne deltage med 1 lod.
  Hilsen
  Annitta

  SvarSlett

Jeg blir veldig veldig glad hvis du legger igjen en komentar:-)
Hvis komentaren ikke kommer opp etter at du har trykket "publiser" så er det fordi at innlegget er mer en 1 dag gammel å da må jeg se den først også kommer den ut, det hjelper ikke trykke "publiser" mange ganger ;-)

Relaterte Innlegg med Thumbnails