tirsdag 9. mars 2010

Det nye lille ønske...=)

I det siste har det kommet noe som er blitt litt in Her ser du 5 forsjelige av det nye in'et Som du sjønner kanskje så heter det OnePiece =) Her ser dere den i lokket form da ;) Jeg likte kanskje denne best halvt rosa halvt grå=) Det ser litt ut som en pysj bare med hette, en man ligger i når man skal kose seg eller hvis man kanskje er syk...=)
Det er kanskje mitt lille ønske akurat nå...
men jeg synes det er litt for dyrt å kjøpe sånn som den grå og rosa koster 1 390 kr....
Det var min lille snutt for i kveld =)
Ha en fin uke! =)

6 kommentarer:

 1. Ååå, den "jump-in"-dressen så jammen deilig ut!
  Den kunne jeg også tenkt meg.

  Ha en fin kveld:-D

  SvarSlett
 2. Så koselig at du blir med på feiring hos meg Frida! Vet ikke om jeg gidder vente til 10000, for dette går i sirup, og jeg er utålmodig, hehe... men jeg opplyser om det på bloggen.

  Artige klær! Vet ikke helt om jeg liker tanken på meg og gubben i slike "kanindresser" men for dere ungdommer passer jo alt :) Drøy pris... kommer sikkert snart på salg ;-)

  Liker bloggen din!

  SvarSlett
 3. Artig drakt dette.jeg har en datter på 23 år som har en sånn. Hun bor i den. Syns den er så god å ha på seg.
  Klem

  SvarSlett
 4. De klærne er jo bare kule!

  SvarSlett
 5. Hei hei !!! Super fin blogg. Jeg heter Maren og går i 6 klasse akkurat som deg det fine er at jeg også er kristen :D Jeg elsker og lage kort det er min store hobby. Striking er også veldig kjekt, men har lagt det på hullen for en stund. Jeg har også en blogg, men jeg skriver ikke så mye om min kreative side der, men mer om hva jeg gjør i hverdagen. Kanskje jeg også skal begynne og skrive om min lille korthule i kjelleren ;) Men du kan ikke du skjekke ut min blogg? Det hadde vært så kjekt. Den er www.musicmary.blogg.no men den er ingenting i forhold til din!!!
  Hjertelig hilsen Maren !

  SvarSlett
 6. såå niice! Jag vill ha en sån! Vilken side fant du disse på? Om di går att bestelle? :D KLEM

  SvarSlett

Jeg blir veldig veldig glad hvis du legger igjen en komentar:-)
Hvis komentaren ikke kommer opp etter at du har trykket "publiser" så er det fordi at innlegget er mer en 1 dag gammel å da må jeg se den først også kommer den ut, det hjelper ikke trykke "publiser" mange ganger ;-)

Relaterte Innlegg med Thumbnails