onsdag 5. mai 2010

Jeg skal bare unnskylde meg

Jeg skal bare unnskylde meg litt for jeg har jo ikke blogget på nesten en månde! Jeg har vært litt opptatt i det siste med å flytte til et nytt rom i huset og det har vært så fint vær at jeg ha vært mye ute og lekser og skole hadde nettopp en presentasjon om Irland på skolen i power point : D Det gikk KJEMPE bra! : o D Læreren som vi hadde sa at hvis vi hadde fått (jeg går jo bare i 6. klasse så da får vi ikke karakterer) karakter hadde det vært en topp karakter eller noe i den duren : o D Også har det vært noen komfirmasjoner og litt her og litt der...

5 kommentarer:

 1. Hei, det er jo flott at du holder på med morsomme ting! Selv om blogging også er gøy, så strekker ikke tiden til. Synd vi må sove så mange timer i døgnet!
  Jeg har tips om blogg til deg:
  http://ronjasr.blogg.no/

  Hun som har denne bloggen er barnebarnet til mannen min, og hun og venninnene er så flinke til å ta morsomme bilder og lage videoer. De er noen glade jenter. Titt inn hvis du har lyst.

  SvarSlett
 2. Kos deg videre nå i vårtiden! Skolearbeid og mer uteliv tar tid, og da blir det mindre blogging :)

  SvarSlett
 3. Hei Frida! Jeg skjønner deg så godt passet egentlig veldig bra for jeg har heller ikke vært inn på kort bloggen min på llllleeennnnngggeeee! Har manglet basill ark! Nå har jeg netopp vært hos kortmora mi altså tanten min og fått ark og andre vintage ting så nå har jeg laget 3 vintage kort skjekk dem ut da! By the way gratla med nytt rom !
  MVH Maren!

  SvarSlett
 4. Hei!
  For en flott blogg du har,
  jeg er virkelig imponert.
  Gleder meg til å se mer av det du lager
  Ha en fin helg videre;)

  SvarSlett
 5. Så koselig at du har fått deg nytt rom da. Kjekt at du koser deg på skolen. Hyggelig å stikke innom deg her av og til. vi sees i bloggen.
  klem

  SvarSlett

Jeg blir veldig veldig glad hvis du legger igjen en komentar:-)
Hvis komentaren ikke kommer opp etter at du har trykket "publiser" så er det fordi at innlegget er mer en 1 dag gammel å da må jeg se den først også kommer den ut, det hjelper ikke trykke "publiser" mange ganger ;-)

Relaterte Innlegg med Thumbnails