mandag 6. juli 2009

Awarder på vei!

Nå er det gått en liten stund siden jeg har lagt ut et innlegg:-) Siden det er sommerferie og alt så passer det å vær litt ekstra snill å gi bort en liten award:-) Awarden er av Tatty Teddy som alle ser:-) Awarden har jeg laget selv. Den er til alle som er så snille som vil følge meg:-) Og det er: Helene Irenes verden Little cottage Nostalgia Maja Vinglefrøken Smokke-monster Nanni Karoline Heidi Irenes hus Lenemora Mira Tre kusiner Denne awarden har ingen regler:-) Du kan velge å gi den videre eller du kan beholde den selv. Jeg valgte Tatty Teddy bilde både fordi jeg synnes den passer veldig godt og fordi Tatty Teddy bamsen er et tegn på vennskap:-) Tatty Teddy bamsen er ikke bare en bamse som er tegnet og laget, den har en historie. Historien: Det var en gang en liten jente som hadde en fin brun bjørn. Hun var veldig glad i den. Men jenta vokste opp og bamsen ble kastet å slengt på dynga mellom to madrasser. Vinteren kom og bamsen ble grå og skitten og fikk blå nese fordi han var fokjørlet. En vinter dag kom det en jente forbi, hun skulle hjem fra skolen da hun så den lille grå bamsen som lå der med huller overalt og grå og skitten. Hun gikk bort til den å tok den med seg hjem. Hun vasket den, men den var fortsatt grå i pelsen og blå på snuten... Og hullene var der fortsatt. Så hun spurte bestemoren sin om hun kunne sy de igjen Og kansje ta noen lapper her og der? Og det kunne hun. Jenta ble veldig glad bamsen. Siden har bamsen hvert et symbol på vennskap og kjærlighet. Bamsen het forresten Tatty Teddy. ;-) Ha en fin ferie videre

15 kommentarer:

 1. Tusen takk for flott hjemmelaget award!! :)
  Likte veldig godt historien bak også! :)

  Klem

  SvarSlett
 2. Tuuusen takk snille Frida for en kjempefin Award! Koselig at den også har en historie :-)

  Klem, Nostalgia

  SvarSlett
 3. Hei Frida.
  Så koselig blogg du har.
  Her er en annen koselig jente med egen blogghttp://hannaskreativerom.blogspot.com/
  Ha en fin dag

  SvarSlett
 4. Hei Frida,

  så kos med award og flott å lese historien bak! Jeg kjenner jo igjen denne teddyen, for jeg har jo jenter, Miri på din alder, men også to litt eldre. Og jeg har aldri visst historien bak, men nå gjør jeg det. Så tusen takk for begge deler ~ både historie og award!
  Håper du koser deg masse i ferien! Hils mamsen din, da!
  Klem fra Nanni :o)

  SvarSlett
 5. Tusen takk, snille Frida. Jeg elsker deg!

  Klem fra mamma

  SvarSlett
 6. Kjaere deg Frida,
  Nei og nei saa snill du er!Dette er den flotteste awarden jeg har faatt, saerlig fordi den har en historie og det liker jeg veldig godt!
  Haaper du har en fin sommerferie sammen med familien din og at du ogsaa kan glede deg til nytt skoleaar til hoesten, men det er jo en god stund til ennaa :o)
  Om det er noe veldig. veldig Amerikansk du digger, saa send meg noen ord, saa kanskje jeg kan ordne den saken!!!!!
  Bamse-klem til deg fra Sylvi

  SvarSlett
 7. Kjære Frida!

  Dette er den søtaste awarden vi i Tre Kusiner har fått. Tusen takk. Det var kjempe snilt. Bloggen din er jo bare kjempe søt.

  Klem Frøydis

  SvarSlett
 8. Tusen takk for award! Det ble jeg glad for!

  SvarSlett
 9. Tusen takk for den koselige awarden! :-) Du fortjener en sjøl også, for bloggen din er veldig fin. Jeg er mektig imponert over alt det fine du lager, jeg. Fortsatt god sommer! :-)

  SvarSlett
 10. Heisann Fridajenten;)
  Tusen millioner takk for den søte Tatty Teddyen!!!
  Det varmer godt å få slikt;)
  Historien er helt herlig;)
  Kose deg masse i sommer;)
  Klem fra Maja

  SvarSlett
 11. Hei jeg skulle fort hjem via en amnen blogg og havnet her . Koslig blogg og barnebarnet sin favoritt Bjørn . Nå kan jeg skryte på meg bakgrunnen hans takket være deg . Vi har gift henne div ting med den på of har vist en liten utgave i jule pynten. Ha en fin dag :)

  SvarSlett
 12. Tusen takk for koselig award,å fin historie!Klem fra Mira.

  SvarSlett
 13. Ligger en liten bamse å venter på deg på bloggen min hvis du vil ha den! :)

  SvarSlett
 14. Tusen takk Frida. Du er så flink med bloggen din. Den er såååå fin.
  Hils mamma!
  Klem fra Irene

  SvarSlett

Jeg blir veldig veldig glad hvis du legger igjen en komentar:-)
Hvis komentaren ikke kommer opp etter at du har trykket "publiser" så er det fordi at innlegget er mer en 1 dag gammel å da må jeg se den først også kommer den ut, det hjelper ikke trykke "publiser" mange ganger ;-)

Relaterte Innlegg med Thumbnails