onsdag 31. mars 2010

Trekning på give awayen!

Unnskyld at jeg er litt sen, men jeg har vært litt opptatt de siste dagene... Og bedre sent enn aldri :o) Så denne gangen jeg hadde konkurranse fikk jeg 37 kommentarer og 76 lodd! Og her er vinneren............................................ ................................................ ............................................... .................................................. ............................................................. ........................................ .................................................. ............................................ lodd nr. 8 ..................... ............................... Fiolkransen!! Gratulerer så mye! Da vil jeg gjerne at du skal sende en e-post til meg med info om hvor jeg skal sende disse Nydelige eggeglassene :o) Du kan sende e-posten til frida_o98@hotmail.com :o) Og så over til noe helt annet ! På mandag var jeg og en vennine av meg og foreldrene hennes på en liten harry tur til Sverige! :o) Vi dro fra dem ca mellom kl 7.00 - 8.00 Jeg kjøpte masse godteri! :oP Noe som jeg er veldig stolt over for jeg kjøper nesten aldri godteri og hvis jeg gjør det så er det ikke mye! Vi var på gottebiten og jeg kjøpte 845 g godteri!!!! Det var bare en liten dagstur da så vi reiste tilbbake med Colorline og da kjøpte jeg en fleece genser fra Norheim i svart og venninen min en lik bare i hvit med rød tråd den kostet 159 kr. :o) Etter på i dag skal jeg og familien min og noen venner opp på Gautefall på en hytte og sove der til fredag :o)

8 kommentarer:

 1. Gratulere til vinneren, som kan glede seg til disse vakre eggeglassen!
  Et lite råd fra meg til deg: ikke spis opp alt gotteriet på en gang....

  Klem mamma

  SvarSlett
 2. Gratulerer til den heldige vinneren!

  Forstår at du har hatt en fin tur til Sverige sammen med venninnen din og at dere har hamstret masse gotterier. Siden dere er fornuftige unge damer, inntar dere nok bare små posjoner av denne herligheten av gangen.

  God påske og god klem fra bestemor:-)

  SvarSlett
 3. Smågodt fra Sverige er veldig, veldig godt. Særlig de sjokoladene som ser ut som halve bringebær, og har bringebærgele inni.NAMMMMMMM!!!
  Men jeg har akkurat bakt Brownies nå, så jeg har det igrunnen OK!!

  God påske på Gautefall.

  SvarSlett
 4. Oi!! Så heldig jeg var! Tuusen takk for at jeg ble den heldige vinneren! Jeg sender en mail med adressen min til deg. Ønsker deg en fortsatt god påske!

  Klem fra Thea

  SvarSlett
 5. Gratulerer til heldig vinner:)
  Ønsker deg en god påske:)
  Klem Mona

  SvarSlett
 6. Hei Frida takk for kommentaren. Jeg har tenkt på det du sa om å legge ut hva jeg lager og sånn så nå har jeg laget en ny blogg der jeg kunn skal skrive om min kreative meg. Det er ikke så mye på den ennå men du kan jo ta en titt: www.marenhulen.blogg.no
  MVH Maren!

  SvarSlett
 7. Jeg har en award til deg på sia mi hvis du vil ha den!

  Klem fra Thea

  SvarSlett
 8. Nydelige premier du har gitt vekk! Håper du får en fin vår, Frida! Det ligger en Tingelingaward til deg i bloggen min :)

  SvarSlett

Jeg blir veldig veldig glad hvis du legger igjen en komentar:-)
Hvis komentaren ikke kommer opp etter at du har trykket "publiser" så er det fordi at innlegget er mer en 1 dag gammel å da må jeg se den først også kommer den ut, det hjelper ikke trykke "publiser" mange ganger ;-)

Relaterte Innlegg med Thumbnails